hőkamerás vizsgálat

Hőkamerás Vizsgálat

Állandó Elérhetőség

Soha többé nem kell várakoznia! Hétköznapokon reggel 8-tól este 18 óráig várjuk hívását.

Villámgyors Kiszolgálás

Velünk nem probléma a szűkös határidő, ha tegnapra kell, ránk számíthat.

Szakértő Tanácsadás

Nem csak hőtérképet kap, hanem a feltárt problémák megoldását is!

Milyen Problémákra megoldás a hőtérképes vizsgálat?

hőhidak penész
rosszul záródó ablak
hőkamerás vizsgálat
hőtérképes vizsgálat

Hőkamerás vizsgálat - Árak

Lakás

Társasházi lakás – 25.000 Ft (Bruttó)

Családi ház

Családi ház – 30.000 Ft (Bruttó)

A fentiektől eltérő épület esetén egyedi ajánlatot adunk. Az árak bruttó árak, nincs plusz áfa költség. A fenti árak tartalmazzák a helyszíni hőkamerás vizsgálatot, és tanácsadást, valamint a felvételek átadását elektronikus formátumban. Debrecenben kiszállási díj nélkül, azon kívül 160 Ft/km a kiszállás ára.

Fontos tudnivalók a hőkamerás vizsgálatról

Hiteles hőkamerás vizsgálathoz ideális esetben a vizsgálatot megelőző 24 órában a külső és belső terek közötti hőmérsékletkülönbség 15°C, de legalább 10°C. Továbbá a külső felületeknek száraznak kell lenniük, mert az eső áztatta vakolat nem ad megfelelő eredményt. Ezen kívül még fontos, hogy a szélsebesség ne haladja meg a 25 km/h-t és ne süsse a nap a külső felületeket. Mindezen feltételek miatt a hőkamerás felvételek készítésére alapvetően novembertől márciusig alkalmas az időjárás, akkor is jellemzően a felhős napokon, vagy az esti, hajnali órákban.

Hőkamerás vizsgálat készítésével ellenőrizhető egy új ház építése, vagy meglévő épület felújítása esetén, hogy a kivitelező korrekt módon dolgozott. Illetve még mielőtt megvásárolnánk egy régebbi építésű házat, a hőtérkép feltárja a rejtett hibákat. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a hőszigetelés hiánya, vagy éppen a rosszul záródó ablakok okozzák a magas fűtésszámlát. Nyáron pedig a napelemeket és napkollektorokat érdemes megvizsgálni, ha a tervezettnél kevesebb a megújuló energia.

Ajánlatkérés - Kapcsolat