energetikai pályázatok

Energetikai Korszerűsítési Pályázatok

Napelemek

Vállalkozások és magánszemélyek napelemes pályázatainak energetikai számításai.

Mezőgazdaság

Mezőgazdasági technológia, öntözőrendszerek energetikai korszerűsítése pályázatok műszaki dokumentációja.

Vállalkozások

Vállalkozások, telepehely fejlesztési, energetikai pályázatainak műszaki dokumentációja.

Miért érdemes minket választani?

Mit adunk a pályázatokhoz?

Pályázatíróként vagy pályázóként keres partnert?

Miért kell energetikus a pályázathoz?

Az energetikai korszerűsítési pályázatok beadásához energetikai tanúsítói jogosultsággal rendelkező mérnök bevonása szükséges, ezt a pályázati kiírások minden esetben előírják. Csak a jogosultsággal rendelkező szakember állíthatja ki az épület jelenlegi állapotára vonatkozó hiteles energetikai tanúsítványt és a felújítást követő jövőbeni állapotra vonatkozó energetikai számítást.

Mindezek mellett a pályázati útmutatók külön fejezetben fogalmazzák meg, hogy milyen műszaki feltételeknek kell megfelelnie a pályázónak, milyen jogszabályokat kell figyelembe vennie a korszerűsítéshez. Ezek értelmezése még a szakembereknek sem mindig könnyű feladat, laikusok számára, pedig szinte lehetetlen.

Végül de nem utolsó sorban az is rendkívül fontos, hogy ésszerű legyen a beruházás amit tervezünk. Ahhoz, hogy tudjuk, mire érdemes majd költeni a pályázati támogatást, ismét az energetikus szakember fog segíteni nekünk. Mivel az energetikus független szakértő, nem áll érdekében a kivitelezési költségeket feljebb srófolni, sem bizonyos gyártók termékeit eladni, ezért ő az egyetlen szakmai szereplő, aki kizárólag az építtető érdekeit képviseli.

Itt találja a legfrissebb pályázati kiírásokat.